PranaPuur

Referenties


Duidelijkheid krijgen

Ik kwam bij Tea met de coachvraag om duidelijk te krijgen wat ik wil en het maken van keuzes. Tea voelde goed aan wat nodig is. Ze geeft duidelijke en leuke opdrachten. Laat jezelf de oplossing bedenken. Ze houd je een spiegel voor.

Zelfvertrouwen

Tea gaf me vertrouwen terug in mezelf. Ik heb mijn leven in eigen hand en ik ben wie ik ben, mijn aard zal niet veranderen. Ik vond Tea prettig in de omgang, ze laat jezelf nadenken. Succes! Er zal een wereld voor je opengaan.

Zelfbeeld

Tea heeft mij naar mezelf laten kijken en mij mijn krachten en kwaliteiten laten ontdekken.

Het maken van een keuze

Ik kwam bij Tea voor hulp om een keuze te maken. Gedurende het gesprek kwam verdriet van gemiste liefde van mijn ouders naar boven. Toen dat eruit kwam voelde ik me heel erg gesteund en was ik blij dat ik het kon laten zien. Ik had dat nooit ergens gedurfd. Allemaal te danken aan Tea.

Workshop 'Het pad van de ontspanning'

Bij de eerste opdracht gingen we een boom tekenen, wat daaruit kwam was echt heel bijzonder. Zonder je bewust te zijn, kreeg je een bijzondere spiegel voor. Tijdens de wandeling werden we bewust gemaakt van de natuur, de stiltes en je gevoelens. Combinatie creatief en wandelen was goed. het geeft je fijne stof tot nadenken.

Workshop

*Tekenopdracht + Wandelen* Wandelingen gaven rust en reflectie. Beide ervaringen zorgden ervoor dat ik mijn pijnpunten kon aangeven en er werd op een zeer zorgvuldige manier over gesproken. Hartverwarmend.

050 3645 982 

Telefoon

Adres Pranapuur
Heerestraat 30
9301 AH  Roden
Telefoon nummer Pranapuur
050 3645 982
Email adres Pranapuur
pranapuur@gmail.com
Facebook PranapuurInstagram Pranapuur
Referenties