PranaPuur

Wie is het gezicht achter PranaPuur?


Tea Lindeman

Ik ben Tea, moeder van twee jong volwassen pubers en heb een lieve zorgzame vriend.

Tijdens mijn werk als pedicure kwam ik vaak met cliënten in persoonlijke gesprekken terecht. Ik ben altijd geïnteresseerd geweest naar het verhaal achter de mens, maar had het gevoel dat ik er niks mee kon of iets voor hen kon betekenen. Deze gesprekken zijn mijn inspiratie en motivatie geweest om de opleiding tot counselor/coach te gaan volgen.

In 2013 ben ik begonnen met deze opleiding, die bestaat uit twee sporen; je professionele groei en je innerlijke groei. Deze twee zijn onlosmakelijk met elkaar verbonden. Om een cliënt goed te kunnen begeleiden is een harmonieuze ontwikkeling van alle delen in jezelf nodig. Niet alleen tijdens de opleiding groei en leer je, dit gaat je hele leven door. Ik volg dan ook regelmatig cursussen en workshops.

Tea Pranapuur

Innerlijke groei

Tijdens mijn opleiding kreeg ik te maken met verschillende obstakels op mijn weg en heb hierbij ook meerdere persoonlijke verliezen te verwerken gekregen. Ik heb in deze periode mogen ervaren wat counseling en coaching daadwerkelijk inhoud. Mede door de ontspanningsoefeningen, meditaties, het werken met beeldende middelen en de fijne gesprekken die ik heb gevoerd kreeg ik een helder inzicht in mijn eigen situatie.

Mijn levenspad heeft me meerdere levenslessen meegegeven. Ik heb prachtige herinneringen mogen maken, maar heb ook de schaduwkanten meegemaakt. Ik heb fijne leermeesters gehad die me onder ander geleerd hebben alle kanten van het leven te accepteren en omarmen.

In 2018 heb ik mijn diploma Jongeren,-numerologie behaald. De numerologie heeft mijn leven positief veranderd, ook hierin heb ik herkenning en erkenning gevonden.   

Op 1 september 2019 ben ik de eigenaar van de spirituele cadeauwinkel. Voor mij een bijzondere samenkomen van alle dingen die ik gedaan heb in mijn leven. Met veel plezier zet ik het coachen en de numerologie voort binnen de muren van de winkel. 

 

PranaPuur

Prana staat voor levenskracht of levensenergie. Pure levenskrachtenergie is waar ik voor sta. Zelf heb ik mogen ontdekken hoe krachtig je innerlijke zelf is. Dit is wat ik jou ook gun. Ik hoop dat ik een stukje mee mag lopen op jouw levenspad, waarop jij jouw innerlijke levenskracht (her)vindt. 

050 3645 982 

Telefoon

Adres Pranapuur
Heerestraat 30
9301 AH  Roden
Telefoon nummer Pranapuur
050 3645 982
Email adres Pranapuur
pranapuur@gmail.com
Facebook PranapuurInstagram Pranapuur
Coach Tea