PranaPuur

Spirituele cadeauwinkel | Sowelu / Pranapuur

 

Spirituele cadeauwinkel en Levenskrachtcoaching

 

Levenskrachtcoaching Pranapuur en de spirituele cadeauwinkel Sowelu zijn één geworden. 

Toen Tea hoorde dat de eigenaren van de winkel de plannen hadden om de winkel te sluiten kwamen er gelijk twee gedachten bij haar op; "Die winkel mag niet weg!" en "Wat nou als ik die winkel zou overnemen?" En zo is het balletje gaan rollen.

Sinds 1 september 2019 is Tea de nieuwe eigenaar van Sowelu. Daarbij gaat de coaching praktijk niet weg, deze vindt alleen nu plaats binnen de muren van de winkel. De consulten zijn op afspraak altijd mogelijk. Ook zullen de workshops begin 2020 weer georganiseerd worden. Hou de agenda in de gaten, zowel op de web-site als op facebook (onder naam van Sowelu) zijn alle evenementen te vinden.

 

Zelfbewustzijn ontwikkelen? | Pranapuur


Praktijk voor zelfbewustzijn en ontwikkeling

Soms komt er een moment in je leven wanneer je graag helder wilt krijgen wat voor jou echt belangrijk is. Wanneer je tegen jezelf of andere obstakels aan loopt kan dit invloed op je dagelijkse leven hebben. Je functioneren wordt dan negatief beïnvloed, je beperkt jezelf in je mogelijkheden, vaak gebeurt dit onbewust. Je komt schaduwkanten van het leven tegen en het liefst draai je deze de rug toe. Sommige mensen richten zich op wat niet goed gaat, of blijven hangen in de oude patronen die eigenlijk niet goed voelen. De mogelijkheden worden overschaduwd door het negatieve terwijl je je beter kunt richten op het positieve.

Het kan dan fijn zijn om met een counselor of coach samen op onderzoek te gaan. Jij hebt alles wat je nodig hebt al in je en ik wil je helpen dit te ontdekken.

Wandelcoaching Coachen met beeldende middelen Kracht coaching Numerologie

Wat is counseling en coaching?

Counseling betekend letterlijk raadgeven, het doel is het oplossen of hanteren van problemen, het vinden van antwoorden op vragen, het benutten van ongebruikte mogelijkheden en het ontwikkelen van kennis en vaardigheden.

Coachen is een vorm van begeleiden, gericht op positieve zin van verandering. Het doel is om inzicht te krijgen en gedrag hierop aan te passen. De coach ondersteunt en begeleidt dit proces.

Tijdens de sessies luister ik zonder oordeel en inspireer ik je in je zoektocht naar jezelf. Samen gaan we onderzoeken wat jouw innerlijke kracht is en help ik je je talenten, kwaliteiten en drijfveren te ontdekken en hoe je deze kan inzetten om je leven een waardevolle invulling te geven. Ik daag je uit om uit je comfortzone te komen, we kijken samen naar de schoonheid van het leven, waarbij ook de schaduwkanten niet worden gemeden. Ik nodig je uit om jezelf te ontmoeten en maak je bewust van je huidige gedrag, houding en denkpatronen.

Ik volg jouw beweging, niet te snel maar stimuleer je om niet te vertragen. Alles volledig afgestemd op jou. Het mogen zijn in het hier en nu, het ervaren van je emoties zonder oordeel, het ‘zijn’ en dat accepteren, omarmen en welkom heten.

Wat kan counseling of coaching voor jou betekenen?

06 171 77 232 

Telefoon

Adres Pranapuur
Heerestraat 30
9301 AH  Roden
Telefoon nummer Pranapuur
06 17 17 72 32
Email adres Pranapuur
pranapuur@gmail.com
Facebook PranapuurInstagram Pranapuur
Home