PranaPuur

Wandelcoachen

Wandelcoachen is natuurlijk coachen. Dit kun je op twee manieren interpreteren. Natuurlijk is het coachen, maar het is vooral coachen in de natuur. Het is zoveel meer dan alleen praten en lopen. Wanneer we in de natuur zijn kan deze rust en ruimte bieden.

Soms kan het lastig zijn om te praten als je tegenover iemand zit en er soms stiltes vallen omdat je tijd nodig hebt om iets te overdenken. Tijdens het wandelen voelt dit minder ongemakkelijk of confronterend.

Tijdens het wandelencoachen vertel je je verhaal, ik luister en loop letterlijk een stukje mee op jouw levenspad. De natuur is een krachtig instrument, het biedt ons een enorme hoeveelheid aan metaforen. Tijdens de coachgesprekken laat de natuur ons soms dingen zien die aansluiten op en bij jouw coachvraag.

De natuur helpt ons met haar eigen symboliek. De paden, de wind, de obstakels die we tegen kunnen komen, de bomen, struiken en planten en soms ook dieren helpen ons op het juiste moment dat we dan nodig hebben. Wanneer we soms letterlijk stil blijven staan geeft de natuur je soms de mooiste inzichten cadeau.

Gun je lichaam en geest een ‘shotje’ natuur

Het is wetenschappelijk bewezen dat de natuur en ons welzijn onlosmakelijk met elkaar verbonden zijn. In de natuur voel je minder pijn en nemen positieve gevoelens en je energie aantoonbaar toe, dit alles vaak al binnen 5 minuten.

Laat je inspireren door de natuur. 

"Jouw weg vind je op geen enkele kaart, maar toont zich in de moed van elke stap."

Verschillende locaties

In de kop van Drenthe liggen veel mooie locaties om te wandelen. Binnen een cirkel van maximaal 10 kilometer vanaf Donderen varieer ik de wandelroutes. Zodat elke wandeling een andere inspiratie kan zijn. Meestal zijn we 1,5 uur onderweg.

050 3645 982 

Telefoon

Adres Pranapuur
Heerestraat 30
9301 AH  Roden
Telefoon nummer Pranapuur
050 3645 982
Email adres Pranapuur
pranapuur@gmail.com
Facebook PranapuurInstagram Pranapuur
Wandelcoaching