PranaPuur

Numerologie coaching

Wat is numerologie?

Door middel van de geboortedatum en de geboortenamen is het mogelijk om vele dingen uit je eigen leven en contacten met andere mensen te herkennen en te ervaren. Het belangrijkste vind ik persoonlijk de bewustwording die optreedt als we gaan werken met numerologie. Je kijkt vanuit een andere hoek naar je eigen leven en naar het leven van anderen.

De meeste informatie wordt uit de geboortedatum gehaald. Hierbij werken we met de geboortedag, -maand, -jaar en bestemmingsgetal.
(Het bestemmingsgetal wordt ook wel het karmische getal of lotsbestemming genoemd.)
De eerste drie spreken voor zich. Het bestemmingsgetal is hèt getal dat je vertelt wie je bent, wie je zou willen zijn en wat jouw lessen zijn om dat te bereiken. Dit getal hoort bij jou en dat zult je dan ook zo ervaren als we werken met numerologie. Het bestemmingsgetal is de som van de dag, maand en jaar van je geboortedatum.

Naast de getallen wordt in deze methode van werken ook gebruik gemaakt van dieren en kleuren.
Hoe sterk een getal, een kleur of een dier tot de verbeelding van mensen kan spreken is persoonlijk. De één heeft meer met kleuren, de ander meer met getallen en/of dieren. Deze drie onderdelen kunnen inzichten en bewustwording in beweging zetten die erg krachtig zijn. Ze versterken elkaar.

 

Geboorte Mandala 
Aan de hand van jouw persoonlijke geboortedatum teken ik geboorte mandala's. Hierbij kijk ik ook naar je bestemmingsgetal en je rode draad.
Ik teken intuïtief en laat me inspireren door de dieren uit de jongeren-numerologie, de natuur en symbolen.
Elke tekening is hierdoor uniek.
Je ontvangt een reading in de vorm van een uitgebreide uitleg over de tekening en de boodschap die hierbij hoort.
Verwen jezelf of verras een ander ook zeer geschikt als kraam cadeautje.

 

Geschiedenis van de numerologie:

De numerologie of getallenleer is een wiskundige wetenschap. In de 6e eeuw voor Christus maakte Pythagoras reeds gebruik van de leer der getallen. Daarbij is numerologie een afgeleide van het Joods 'kabbala' en is de numerologie eveneens van grote betekenis geweest voor de Mixteken, Zapoteken, Azteken en Maya's.  Deze vorm van orakelen werd gebruikt om een beter inzicht te krijgen in de persoonlijkheden en bepaalde gebeurtenissen.

Bron: www.theojeukens.nl www.jongerennumerologie.nl

050 3645 982 

Telefoon

Adres Pranapuur
Heerestraat 30
9301 AH  Roden
Telefoon nummer Pranapuur
050 3645 982
Email adres Pranapuur
pranapuur@gmail.com
Facebook PranapuurInstagram Pranapuur
Numerologie