PranaPuur

Wie is het gezicht achter PranaPuur?


Tea Lindeman

Ik ben Tea, moeder van twee heel leuke pubers en heb een lieve zorgzame vriend.

Tijdens mijn werk als pedicure kwam ik vaak met cliënten in persoonlijke gesprekken terecht. Ik ben altijd geïnteresseerd geweest naar het verhaal achter de mens, maar had het gevoel dat ik er niks mee kon of iets voor hen kon betekenen. Deze gesprekken zijn mijn inspiratie en motivatie geweest om de opleiding tot counselor/coach te gaan volgen.

In 2013 ben ik begonnen met deze opleiding, die bestaat uit twee sporen; je professionele groei en je innerlijke groei. Deze twee zijn onlosmakelijk met elkaar verbonden. Om een cliënt goed te kunnen begeleiden is een harmonieuze ontwikkeling van alle delen in jezelf nodig. Niet alleen tijdens de opleiding groei en leer je, dit gaat je hele leven door. Ik volg dan ook regelmatig cursussen en workshops.

Tea Pranapuur

Innerlijke groei

Tijdens mijn opleiding kreeg ik te maken met verschillende obstakels op mijn weg en heb hierbij ook meerdere persoonlijke verliezen te verwerken gekregen. Ik heb in deze periode mogen ervaren wat counseling en coaching daadwerkelijk inhoud. Mede door de ontspanningsoefeningen, meditaties, het werken met beeldende middelen en de fijne gesprekken die ik heb gevoerd kreeg ik een helder inzicht in mijn eigen situatie.

Mijn levenspad heeft me meerdere levenslessen meegegeven. Ik heb prachtige herinneringen mogen maken, maar heb ook de schaduwkanten meegemaakt. Ik heb fijne leermeesters gehad die me onder ander geleerd hebben alle kanten van het leven te accepteren en omarmen. 

Ik vind het belangrijk dat je jezelf goed leert kennen zodat je inzicht krijgt in je eigen kwaliteiten en valkuilen.

PranaPuur

Prana staat voor levenskracht of levensenergie. Pure levenskrachtenergie is waar ik voor sta. Zelf heb ik mogen ontdekken hoe krachtig je innerlijke zelf is. Dit is wat ik jou ook gun. Ik hoop dat ik een stukje mee mag lopen op jouw levenspad, waarop jij jouw innerlijke levenskracht (her)vindt. 

06 171 77 232 

Telefoon

Vraag een gratis intake aan
duur: +_ 30 min.

Kom in contact met Tea

Adres Pranapuur
Meulenkampsweg  8
9497 PG Donderen
Telefoon nummer Pranapuur
06 17 17 72 32
Email adres Pranapuur
pranapuur@gmail.com
Facebook Pranapuur Instagram Pranapuur
Coach Tea