PranaPuur

Workshops | Lezingen

 

Spiritueel café

Het spiritueel café geeft ruimte om met gelijkgestemden van gedachten te wisselen, met daarbij elke maand een interessante activiteit zoals een lezing of een workshop. 

 

Kindercafé

Sinds kort organiseren we ook het kindercafé. We gaan proberen om elke maand, op spelenderwijs, leuke thema's aan te bieden. Dit jaar gaan we van alles proberen, denken aan; tijdstippen, keuze in dagdelen, mogelijkheden buiten de winkel en een diversiteit aan verschillende thema's.  

De kinderen gaan ons leren wat het beste werkt. 

 

Thema avonden

Soms organiseren we op een avond ook lezingen of workshops die wat dieper gaan als tijdens een spiritueel café. De winkel is dan gesloten voor winkelend publiek, zodat we privacy creëren.  

 

 Spirituele beurs

2x per jaar, in de maanden mei en november, organiseert PranaPuur een spirituele beurs.

 

Numerologie

Maak kennis met numerologie door middel van een lezing/workshop.

Wil je meer weten over numerologie en ontdekken wat je bestemmingsgetal en je rode draad je te vertellen hebben?

Ik ga kort vertellen over de oorsprong van numerologie, hoe numerologie werkt, wat we allemaal kunnen uitrekenen en waarom ik werk met de methode van dieren aan de cijfers koppelen. Daarna gaan we samen je bestemmingsgetal en rode draad uitrekenen, met daarbij de uitleg van jouw persoonlijke cijfers.

Nieuwsgierig geworden? Meld je dan aan voor deze leuke inspirerende thema-avond.

 

Tevens bied ik de workshop 'je eigen geboorte-mandala tekenen' aan. Ik geef een korte uitleg over de cijfers en het berekenen van je bestemmingsgetal en rode draad om daarna aan de slag te gaan met het tekenen.

Deze workshop bestaat uit 3 donderdagavonden van 19:00 uur tot 20:30 uur. Data staan in de agenda en op de facebook pagina van Pranapuur. Op aanvraag kan natuurlijk ook. 

  

Locatie is in de winkel

Voor alle activiteiten: de praktische informatie zoals datum, tijdstip, eventuele kosten etc. staan vermeld in de agenda. 

 

050 3645 982 

Telefoon

Adres Pranapuur
Heerestraat 30
9301 AH  Roden
Telefoon nummer Pranapuur
050 3645 982
Email adres Pranapuur
pranapuur@gmail.com
Facebook PranapuurInstagram Pranapuur
home