PranaPuur

Workshops

 

 

Numerologie

Maak kennis met numerologie door middel van een workshop

Nodig familie, vrienden, buren, collega's of goede kennissen uit en laat je verrassen door wat je geboortedatum je allemaal over jezelf kan vertellen. We bespreken stap voor stap je geboortedatum om jezelf beter te leren kennen. We rekenen bijvoorbeeld je bestemmingsgetal en rode draad uit. Ook kunnen we kijken naar je persoonlijke jaar en persoonlijke maand. 

De grote van de groep kunnen we bespreken, maar ik adviseer om met niet meer dan 8 personen te zijn, zodat ook iedereen genoeg persoonlijke aandacht krijgt. Deze workshop duurt ongeveer twee uur. 

Deze workshop is ook erg geschikt voor een vrijgezellen-, of verjaardagsfeestje, waarbij jullie gezamenlijk een collage maken voor de bruid of jarige met de cijfers, dieren en kleuren die persoonlijk voor hem of haar zijn.

 

Tevens bied ik de workshop 'je eigen geboorte-mandala tekenen' aan. Ik geef een korte uitleg over de cijfers en het berekenen van je bestemmingsgetal en rode draad om daarna aan de slag te gaan met het tekenen.

Deze workshop bestaat uit 3 donderdagavonden van 19:00 uur tot 20:30 uur. Data staat in de agenda en op de facebook pagina van Sowelu. Op aanvraag kan natuurlijk ook. 

  

Creatief

Tijdens deze workshops kun je kennismaken met het werken met beeldende middelen. Deze workshop is uitermate geschikt voor groepjes vrienden, vriendinnen, collega’s, familie etc. Uit ervaring weet ik hoe bijzonder het is om deze vorm van creatief uiten samen te mogen beleven en delen.

Om te waarborgen dat iedere deelnemer genoeg aandacht en tijd krijgt, bestaat de groep uit maximaal 6 personen. Deze workshop duurt ongeveer anderhalf uur.

Deze workshop wordt gegeven op donderdagavonden van 19:00 uur tot 20:30 uur. Data staat in de agenda en op de facebook pagina van Sowelu. Op aanvraag kan natuurlijk ook.

 

Locatie is in de winkel van Sowelu 

050 3645 982 

Telefoon

Adres Pranapuur
Heerestraat 30
9301 AH  Roden
Telefoon nummer Pranapuur
050 3645 982
Email adres Pranapuur
pranapuur@gmail.com
Facebook PranapuurInstagram Pranapuur
home