PranaPuur

Workshops

Numerologie

Maak kennis met numerologie door middel van een 'huiskamer-workshop'.

Nodig familie, vrienden, buren, collega's of goede kennissen uit en laat je verrassen door wat je geboortedatum je allemaal over jezelf kan vertellen. We bespreken stap voor stap je geboortedatum om jezelf beter te leren kennen. We rekenen bijvoorbeeld je bestemmingsgetal en rode draad uit. Ook kunnen we kijken naar je persoonlijke jaar en persoonlijke maand. 

De grote van de groep kunnen we bespreken, maar ik adviseer om met niet meer dan 8 personen te zijn, zodat ook iedereen genoeg persoonlijke aandacht krijgt. Deze workshop duurt ongeveer twee uur. De kosten zijn afhankelijk van de hoeveelheid deelnemers.

Deze workshop is ook erg geschikt voor een vrijgezellen-, of verjaardagsfeestje, waarbij jullie gezamenlijk een collage maken voor de bruid of jarige met de cijfers, dieren en kleuren die persoonlijk voor hem of haar zijn.

 

Tevens bied ik de workshop 'je eigen geboorte-mandala tekenen' aan. Ik geef een korte uitleg over de cijfers en het berekenen van je bestemmingsgetal en rode draad om daarna aan de slag te gaan met het tekenen.

Deze workshop bestaat uit 3 dagdelen van 1,5 uur. In de agenda meer informatie over datum, tijd en locatie.

  

Bedrijven

Voor bedrijven bied ik een teambuilding aan met behulp van de numerologie. We kijken dan o.a. naar de benadering en aanpak. Hierbij maak ik niet alleen gebruik van de geboortedatum, maar ook je geboortenaam. Soms kijken we ook naar de gezamenlijke lessen. Wat kun je samen leren en ontwikkelen ten behoeve van het bedrijf.  

Binnen het team zijn natuurlijk verschillende type mensen, dat betekent dat hun reacties ook anders zijn. Hoe ga je hiermee om? Het is niet alleen waardevol om bij jezelf te kijken, maar ook naar de ander. Het geeft helderheid en inzichten om bijvoorbeeld mensen op de juiste plaats neer te zetten waar ze (beter) tot hun recht komen.   

 

Wandelen

Tijdens de wandelworkshops loop je gezamenlijk het pad. De wandelingen vinden plaats op verschillende locaties en duren ongeveer anderhalf tot twee uur. We lopen in een groep van minimaal 4 en maximaal 10 personen. Bij voldoende aanmeldingen gaat de workshop in principe altijd door. Soms wil het weer ons op de proef stellen, maar alleen bij zeer slechte omstandigheden wordt de workshop verplaatst.

Elke workshop heeft een thema. De thema's verschillen per keer. Ik laat mij inspireren door de seizoenen, de omgeving en mijn eigen levenspad. In de agenda vind je het desbetreffende thema waar we die keer mee aan de slag gaan. 

 

Creatief

Tijdens deze workshops kun je kennismaken met het werken met beeldende middelen. Deze workshop is uitermate geschikt voor groepjes vrienden, vriendinnen, collega’s, familie etc. Uit ervaring weet ik hoe bijzonder het is om deze vorm van creatief uiten samen te mogen beleven en delen.

Om te waarborgen dat iedere deelnemer genoeg aandacht en tijd krijgt, bestaat de groep uit maximaal 6 personen. Deze workshop duurt ongeveer anderhalf uur.

 

Dagworkshop

De ochtend bestaat uit een korte meditatieoefening gericht op het thema waar we die dag aan gaan werken. Vervolgens ga je dit creatief uiten met behulp van beeldende middelen. Tussen de middag lunchen we gezellig samen om vervolgens in de middag een wandeling in het bos te maken, waarbij we de ervaringen van de ochtend laten binnenkomen, bezinken en verwerken.

Houd de agenda in de gaten. Meer informatie volgt binnenkort.

 

Locaties

Praktijkruimte Pranapuur| Donderen

Theehuis ‘de Bosrand’| Norg

EdanZ| van Oldenbarneveltlaan 6 Groningen

Of gewoon bij je thuis

 

Op aanvraag kan ik de workshops ook op een andere locatie geven, dit kan bijvoorbeeld in het buurtcentrum, op een beurs of binnen een bedrijf zijn. Neem gerust contact op wanneer je hier meer informatie over wilt ontvangen.

Voor de gereden kilometers vraag ik een vergoeding.

06 171 77 232 

Telefoon

Vraag een gratis intake aan
duur: +_ 30 min.

Kom in contact met Tea

Adres Pranapuur
Meulenkampsweg  8
9497 PG Donderen
Telefoon nummer Pranapuur
06 17 17 72 32
Email adres Pranapuur
pranapuur@gmail.com
Facebook Pranapuur Instagram Pranapuur
home