PranaPuur

Agenda

 

Elke zaterdag Consulten in de winkel

Elke zaterdag kun je een consult in de winkel boeken bij een medium, lichtwerker, energetisch therapeut, dierentolk, astroloog, ook voor reiki, healing en nog veel meer. 

Net als op een spirituele beurs hebben we een laagdrempelige kennismaking prijs per consult. Het verschilt per medium; de kosten liggen tussen € 15 & € 20  

Juni 

Juli

 

Thema avond | Lezing Bosnische Piramides 

HET MYSTERIE VAN DE BOSNISCHE PIRAMIDES een mediamiek onderzoek 

                                                                  bosnian pyramid
Tijdens deze lezing nemen Aafke en Rob het publiek mee op reis naar Bosnië, waar zij merkwaardige ervaringen beleefden in de 'Vallei van de Piramides'.

Prachtige verhalen, bijzondere foto's en filmpjes, geleide meditaties 'ter plekke in Bosnië' met sterk helende effecten.
Ontdekker (in 2006) dr. Sam Osmanagich ondersteunt deze bijeenkomst van harte.

 

Spiritueel café | Thema: De ongeziene wereld van de Elven = Vol

Het Spiritueel Café geeft ruimte om met gelijkgestemden van gedachten te wisselen, met daarbij elke maand een interessante activiteit zoals een lezing of workshop.

Deze middag komt de auteur van het boek "De steen van Ariane, Eilene en de ongeziene wereld" een lezing/ workshop geven over de ongeziene wereld van de elfen en kabouters.

Eerst zal ze iets over het boek te vertellen. "Ik denk erover het in een workshopvorm te doen, waarbij mensen bijvoorbeeld hun eigen elf of engel mogen tekenen en dan zien wat er mag ontstaan" Aldus 'Roos van 't Hof' (pseudoniem).

Er is plaats voor max. 10 personen. Dus meld je aan zodat je zeker bent van een plekje. 

 

 

Thema avond | Numerologie

Wil je meer weten over de jongeren numerologie en ontdekken wat je bestemmingsgetal en je rode draad je te vertellen hebben? Meld je dan aan voor deze leuke inspirerende thema avond.

Tijdens deze avond ga ik je meer vertellen over de numerologie vanuit de visie volgens Theo Jeukens. Hierbij maken we gebruik van 'kracht'dieren en zielkleuren. Samen gaan we je bestemmingsgetal en vervolgens je rode draad uitrekenen. Er is ruimte om vragen te stellen en meer te leren over deze mooie methode van numerologie.

 

Spiritueel café | Helderziende waarnemingen Let op, twee tijden !

 

Het spiritueel café geeft ruimte om met gelijkgestemden van gedachten te wisselen, met daarbij elke maand een interessante activiteit.

Deze maand komt Henny Bouma helderziende waarnemingen doen.

Henny is ruim 20 jaar bezig met het paranormale/spirituele.
Ze is o.a. Heldervoelend, Helderziend en Magnetiseur en ze werkt met Psychometrie en geeft ook Healing.
Henny organiseert regelmatig een spirituele beurs onder de naam 'Mystica'

Tevens heeft zij een praktijk aan huis. Waar ze readingen. healingen en workshops geeft.

LET OP:
er is ruimte voor maximaal 10 deelnemers. Meld je van te voren aan zodat je zeker weet dat er plek voor je is.

 

Thema avond | Geleide meditatie

Tijdens deze avond gaat Lucia Amaya ons verrassen met een geleide meditatie.
Geleide meditatie is het mediteren op geluiden of teksten die worden uitgesproken door een ander persoon. Het helpt je bij het mediteren om je goed te focussen op de ademhaling en bepaalde onderwerpen die genoemd worden. Voor beginners is geleide meditatie een ideale manier om te wennen aan het mediteren en het leren ervan op de goede manier.

Lucia biedt ons deze avond gratis aan, dus we vragen geen entree. Ik vraag deze avond wel een kleine bijdrage voor de koffie en thee, € 1,50 per kopje

Wil je komen, meld je dan wel even aan, we hebben 10 stoelen en klaarstaan.

 

Kindercafé | Lieve woorden doosjes maken

Hoe zou jouw eigen lieve woorden doosje er uit zien?

Een houten doosje, knutselmateriaal en heel veel gezellige kinderen. Deze middag leest Kindercoach Bea voor uit het boek lieve woorden doosje, daarna gaan we samen onze eigen eigen lieve woordendoosje te maken.
In dit doosje bewaar je lieve woorden, fijne herinneringen en dingen die je blij en vrolijk maken. Allemaal lieve woorden dus.
Graag vooraf aanmelden, zodat we weten met hoeveel we zijn.


 

Minder weergeven

Minder weergeven

050 3645 982 

Telefoon

Adres Pranapuur
Heerestraat 30
9301 AH  Roden
Telefoon nummer Pranapuur
050 3645 982
Email adres Pranapuur
pranapuur@gmail.com
Facebook PranapuurInstagram Pranapuur
Agenda