PranaPuur

Agenda

Vanwege alle verscherpte regels omtrent het corona-virus ben ik genoodzaakt de geplande evenementen uit te stellen tot een later tijdstip. Zodra de rust weer terug gekeerd is en het ons vrij staat om weer het 'normale' leven op te pakken zal ik alle activiteiten opnieuw inplannen. 

 

Thema avond | Lezing Bosnische Piramides 

HET MYSTERIE VAN DE BOSNISCHE PIRAMIDES een mediamiek onderzoek 

                                                                  bosnian pyramid
Tijdens deze lezing nemen Aafke en Rob het publiek mee op reis naar Bosnië, waar zij merkwaardige ervaringen beleefden in de 'Vallei van de Piramides'.

Prachtige verhalen, bijzondere foto's en filmpjes, geleide meditaties 'ter plekke in Bosnië' met sterk helende effecten.
Ontdekker (in 2006) dr. Sam Osmanagich ondersteunt deze bijeenkomst van harte.

 

Spiritueel café | Thema: De ongeziene wereld van de Elven

Het Spiritueel Café geeft ruimte om met gelijkgestemden van gedachten te wisselen, met daarbij elke maand een interessante activiteit zoals een lezing of workshop.

Deze middag komt de auteur van het boek "De steen van Ariane, Eilene en de ongeziene wereld" een lezing/ workshop geven over de ongeziene wereld van de elfen en kabouters.

Eerst zal ze iets over het boek te vertellen. "Ik denk erover het in een workshopvorm te doen, waarbij mensen bijvoorbeeld hun eigen elf of engel mogen tekenen en dan zien wat er mag ontstaan" Aldus 'Roos van 't Hof' (pseudoniem).

Deze maand is Henny Bouma in de praktijkruimte aanwezig. Je kunt voor €15 een consult bij haar boeken. Vooraf reserveren is verstandig, gezien Henny vaak snel volgeboekt is.

 

Thema avond | Numerologie

Wil je meer weten over de jongeren numerologie en ontdekken wat je bestemmingsgetal en je rode draad je te vertellen hebben? Meld je dan aan voor deze leuke inspirerende thema avond.

Tijdens deze avond ga ik je meer vertellen over de numerologie vanuit de visie volgens Theo Jeukens. Hierbij maken we gebruik van 'kracht'dieren en zielkleuren. Samen gaan we je bestemmingsgetal en vervolgens je rode draad uitrekenen. Er is ruimte om vragen te stellen en meer te leren over deze mooie methode van numerologie.

 

Spirituele beurs Roden

Pranapuur organiseert deze spirituele beurs voor het eerst op een nieuwe locatie, "het Wapen van Drenthe"

Tijdens deze beurs kun je kennis maken met verschillende disciplines binnen de spirituele wereld. De deelnemers staan de hele dag klaar om je een stukje verder te helpen op je levenspad, om je inzichten te geven en te inspireren. Hun passie voor dit vak, die ze met zoveel liefde delen, maakt deze beurs een cadeautje voor jezelf. Het aanbod is zeer gevarieerd, denken aan onder andere kaartlegsters, mediums, energetisch therapeuten, een dierentolk, verschillende vormen van healing, kinesiologie, energetische massage.

Even oversteken en je bent in de winkel van Pranapuur

Op deze dag is de winkel geopend van 10:00 - 17:00 uur. Elke beurs bezoeker krijgt een kortingsbon van 10% om op deze dag te besteden in de winkel. Tevens kun je de heerlijke sisline thee of pukka komen proeven en ontdekken welke misschien wel jouw favoriet gaat worden.

Binnenkort volgt hier de lijst met deelnemers

 

Spiritueel café | Thema: Contact met overleden dierbaren

 

 

Thema avond | Geleide meditatie

Tijdens deze avond gaat Lucia Amaya ons verrassen met een geleide meditatie.
Geleide meditatie is het mediteren op geluiden of teksten die worden uitgesproken door een ander persoon. Het helpt je bij het mediteren om je goed te focussen op de ademhaling en bepaalde onderwerpen die genoemd worden. Voor beginners is geleide meditatie een ideale manier om te wennen aan het mediteren en het leren ervan op de goede manier.

Lucia biedt ons deze avond gratis aan, dus we vragen geen entree. Alleen voor een kopje koffie of thee vraag ik een kleine bijdrage. (a €1,50 per stuk)

Wil je komen, meld je dan wel even aan zodat we weten hoeveel stoelen we kunnen klaarzetten.

 

Kindercafé | Lieve woorden doosjes maken

Hoe zou jouw eigen lieve woorden doosje er uit zien?

Een houten doosje, knutselmateriaal en heel veel gezellige kinderen. Deze middag leest Kindercoach Bea voor uit het boek lieve woorden doosje, daarna gaan we samen onze eigen eigen lieve woordendoosje te maken.
In dit doosje bewaar je lieve woorden, fijne herinneringen en dingen die je blij en vrolijk maken. Allemaal lieve woorden dus.
Graag vooraf aanmelden, zodat we weten met hoeveel we zijn.


 

Spiritueel café | Thema: Helderziende waarnemingen

Het spiritueel café geeft ruimte om met gelijkgestemden van gedachten te wisselen, met daarbij elke maand een interessante activiteit, zoals een lezing of workshop.
De entree is gratis en we vragen een kleine bijdrage voor de koffie en thee.

Deze maand:
Hennie Bouma, Medium & Paragnost, bekend van Spirituele Praktijk Mystica, gaat ons meenemen in helderziende waarnemingen.
Het beloofd een inspirerende middag te worden, met bijzondere ervaringen.

Tijdens deze middagen is het ook mogelijk om een consult achter in de praktijkruimte te ontvangen. Hiervoor vragen we een bijdrage van €15  * Het is verstandig om te reserveren, soms zitten de middag al snel vol.

Deze keer is Ria Zondag in onze praktijkruimte aanwezig, zij is gespecialiseerd in Reiki en voetreflexologie.

Minder weergeven

Minder weergeven

050 3645 982 

Telefoon

Adres Pranapuur
Heerestraat 30
9301 AH  Roden
Telefoon nummer Pranapuur
050 3645 982
Email adres Pranapuur
pranapuur@gmail.com
Facebook PranapuurInstagram Pranapuur
Agenda