PranaPuur

Agenda

 

Elke zaterdag Consulten in de winkel

Elke zaterdag kun je een consult in de winkel boeken bij een medium, lichtwerker, energetisch therapeut, dierentolk, astroloog, ook voor reiki, healing en nog veel meer. 

Net als op een spirituele beurs hebben we een laagdrempelige kennismaking prijs per consult. Het verschilt per medium; de kosten liggen tussen € 15 & € 20  

September

Oktober

 

Thema middag | Edelstenen met Karin Keur

Elke 2e zaterdag in de maand, vanaf 13 uur, komt Karin Keur, van "I Rock this" ons vertellen over edelstenen in de winkel. Elke maand zal ze een thema uitkiezen en tevens kan ze je veel vertellen over stenen en mineralen waar je meer van wil weten.
Het is een vrije inloop en voel je vrij om aan te schuiven.

Natuurlijk houden we in de winkel rekening met de 'corona beperkingen' Wanneer het te druk is houden we wel de vol=vol regel aan.

 

Thema avond | Numerologie

Wil je meer weten over de jongeren numerologie en ontdekken wat je bestemmingsgetal en je rode draad je te vertellen hebben? Meld je dan aan voor deze leuke inspirerende thema avond.

Tijdens deze avond ga ik je meer vertellen over de numerologie vanuit de visie volgens Theo Jeukens. Hierbij maken we gebruik van 'kracht'dieren en zielkleuren. Samen gaan we je bestemmingsgetal en vervolgens je rode draad uitrekenen. Er is ruimte om vragen te stellen en meer te leren over deze mooie methode van numerologie.

Graag van te voren aanmelden, we hebben 10 stoelen klaarstaan.

 

Thema avond | Geleide meditatie

Tijdens deze avond gaat Lucia Amaya ons verrassen met een geleide meditatie.
Geleide meditatie is het mediteren op geluiden of teksten die worden uitgesproken door een ander persoon. Het helpt je bij het mediteren om je goed te focussen op de ademhaling en bepaalde onderwerpen die genoemd worden. Voor beginners is geleide meditatie een ideale manier om te wennen aan het mediteren en het leren ervan op de goede manier.

Lucia biedt ons deze avond gratis aan, dus we vragen geen entree. Ik vraag deze avond wel een kleine bijdrage voor de koffie en thee, € 1,50 per kopje

Wil je komen, meld je dan wel even aan, we hebben 10 stoelen klaarstaan.

 

Kindercafé | Lieve woorden doosjes maken

Hoe zou jouw eigen lieve woorden doosje er uit zien?

Een houten doosje, knutselmateriaal en heel veel gezellige kinderen. Deze middag leest Kindercoach Bea voor uit het boek lieve woorden doosje, daarna gaan we samen onze eigen eigen lieve woordendoosje te maken.
In dit doosje bewaar je lieve woorden, fijne herinneringen en dingen die je blij en vrolijk maken. Allemaal lieve woorden dus.
Graag vooraf aanmelden, zodat we weten met hoeveel we zijn.

 

Spiritueel café | Thema Waskrijt tekeningen maken, met Henny Hughes-Bouma 

Elke laatste zondag van de maand organiseert Pranapuur het spiritueel café.
Het Spiritueel café geeft ruimte aan gelijkgestemden om elkaar te ontmoeten, van gedachten te wisselen en samen te zijn.
Elke maand is er een workshop of lezing met interessante onderwerpen.

Deze maand komt Henny Hughus-Bouma met ons waskrijt tekeningen maken.

Wat zijn waskrijt tekeningen? Was tekeningen zijn tekeningen die boodschappen weergeven van waar jij op dit moment staat in het leven. Ze laten zien hoe je je voelt, wat er in je leven speelt en dingen wat gaan gebeuren in je leven. Ook de kleuren die je gebruikt of laat gebruiken hebben een boodschap.

Ivm de 1,5 meter regel is er plek voor 10 mensen, daarom graag aanmelden, zodat je niet voor een dichte deur komt te staan.

De kosten voor deelname is € 15 inclusief 2 tekeningen maken en natuurlijk de Koffie en Thee
De workshop is van 14:00 - 16:00 Je bent van harte welkom vanaf 13 uur.

 

 

Minder weergeven

Minder weergeven

050 3645 982 

Telefoon

Adres Pranapuur
Heerestraat 30
9301 AH  Roden
Telefoon nummer Pranapuur
050 3645 982
Email adres Pranapuur
pranapuur@gmail.com
Facebook PranapuurInstagram Pranapuur
Agenda