PranaPuur

Agenda

 

Workshop reeks | Geboorte Mandala tekenen (inmiddels begonnen)

Hoe leuk is het om creatief bezig te zijn en gelijk een beetje meer van jezelf te leren.
Aan de hand van je geboortedatum gaan we een mandala tekenen.
Dit kan op verschillende manieren en met verschillende symbolen.

We kijken niet alleen naar de cijfers die je geboortedatum je laat zien, maar ook naar je bestemmingsgetal en de rode draad in je leven.

Tijdens de avonden geef ik je uitleg over wat de cijfers betekenen en hoe we deze combineren met de symbolen, dieren en kleuren die hierbij horen.
 

 

Feestelijke heropening

Sinds afgelopen september ben ik de nieuwe eigenaar van het leukste winkeltje van Roden. Een nieuwe eigenaar, een nieuw jaar, een nieuw begin. Daarbij hoort een nieuwe naam.
Spirituele cadeauwinkel SOWELU wordt PranaPuur en dat gaan we vieren.
Onder het genot van een hapje en een drankje kun je de winkel herontdekken.
 

 

Spiritueel Café | Thema: de zin & onzin van Rituelen

Het Spiritueel Café geeft ruimte om met gelijkgestemden van gedachten te wisselen, met daarbij elke maand een interessante activiteit.

De zin & onzin van rituelen

Saskia Smit (paraBea) neemt ons mee in een inspirerende vertelling over rituelen. Ze zal ons de zin en de onzin laten zien. We laten ons verrassen.

Tijdens deze middagen is het ook mogelijk om een consult achter in de praktijkruimte te ontvangen. Hiervoor vragen we een bijdrage van €15  * Het is verstandig om te reserveren, soms zitten de middag al snel vol.

Deze keer is Sandra Hoendermis er, zij geeft healing.

 

Thema avond | Als ongeboren kinderen overgaan

Je kindje wil bij jou geboren worden. Door een miskraam of abortus moet het te vroeg vertrekken. Wat betekent dit voor jou, voor het kindje en het familie- en gezinssysteem?
Op deze avond neemt Ingeborg Hofstede ons mee op de reis van het kind en geeft hen een stem. Kom je luisteren?
Opgave: info@ingeborghofstede.com of pranapuur@gmail.com

 

Kindercafé | Thema: Krachtdieren

Spelenderwijs je eigen krachtdier ontdekken.

Tijdens deze middag nemen Alie de Jong en Tea Lindeman je mee op een reis om je eigen krachtdier te ontdekken, dit doen we door middel van speelse yoga oefeningen, een droom verhaaltje en de jongeren numerologie, gevolgd met een creatieve afsluiting.

 

Spiritueel café | Thema: Gronden, bewust in het hier en nu

Het Spiritueel Café geeft ruimte om met gelijkgestemden van gedachten te wisselen, met daarbij elke maand een interessante activiteit. 

De spreker van vandaag is Mannie Hoogendorp, zij neemt ons mee in deze mooie manier van een goede gronding.

Een goede gronding is bewust van je lijf in het hier en nu staan en om kunnen gaan met dat wat het leven te bieden heeft.

Iedereen weet dat je met alles begint bij de basis. Als je dus wilt beginnen met het oplossen van psychische problemen zul je ook daarvoor naar de basis moeten gaan. Als je heel veel stress hebt en je niet meer weet waar te beginnen dan zal het zoeken naar oplossingen ook niet gaan. Omdat je gewoonweg niet meer weet wat je moet denken of voelen en niet meer weet waar je moet beginnen.
Om dit aan te pakken zul je eerst wat meer rust in jezelf moeten vinden en met beide benen op de grond staan. Pas als je dat kunt dan kun je pas echt iets gaan aanpakken!
Vanmiddag gaan we kijken naar hoe onze gronding is hoe wij deze kunnen verbeteren en leren we hoe we dit kunnen gebruiken in ons proces van spirituele groei, zodat we beter in ons lijf dat gene kunnen gaan aanpakken wat ons tegenhoudt om te zijn wie we werkelijk willen "Zijn".                                                                      

Tijdens deze middagen is het ook mogelijk om een consult achter in de praktijkruimte te ontvangen. Hiervoor vragen we een bijdrage van €15 * Het is verstandig om te reserveren, soms zitten de middag al snel vol.

Deze keer is dat: Hennie van Driel met Kinesiologie

 

Spiritueel café | Thema: Helderziende waarnemingen

Het spiritueel café geeft ruimte om met gelijkgestemden van gedachten te wisselen, met daarbij elke maand een interessante activiteit, zoals een lezing of workshop.
De entree is gratis en we vragen een kleine bijdrage voor de koffie en thee.

Deze maand:
Hennie Bouma, Medium & Paragnost, bekend van Spirituele Praktijk Mystica, gaat ons meenemen in helderziende waarnemingen.
Het beloofd een inspirerende middag te worden, met bijzondere ervaringen.

Tijdens deze middagen is het ook mogelijk om een consult achter in de praktijkruimte te ontvangen. Hiervoor vragen we een bijdrage van €15  * Het is verstandig om te reserveren, soms zitten de middag al snel vol.

Deze keer is Ria Zondag in onze praktijkruimte aanwezig, zij is gespecialiseerd in Reiki en voetreflexologie.

 

 

Thema avond | Numerologie

Wil je meer weten over numerologie en ontdekken wat je bestemmingsgetal en je rode draad je te vertellen hebben?
Meld je dan aan voor deze leuke inspirerende thema avond.

Minder weergeven

Minder weergeven

050 3645 982 

Telefoon

Adres Pranapuur
Heerestraat 30
9301 AH  Roden
Telefoon nummer Pranapuur
050 3645 982
Email adres Pranapuur
pranapuur@gmail.com
Facebook PranapuurInstagram Pranapuur
Agenda