PranaPuur

Agenda

 

 Spirituele Beurs

Een inspirerende beurs vol met prachtige mensen, die een gevarieerd aanbod bieden zoals o.a. mediums, healing, paragnosten, astrologie, tarot, dierentolk, white time healing, (stoel)massage en nog veel meer. Laat je inspireren, verrassen en geniet van de fijne sfeer, Voel je welkom.  

De deelnemers: 

De spirituele cadeauwinkel is de hele dag geopend en alle bezoekers van de beurs ontvangen bij binnenkomst een waardebon van 10% korting voor de winkel. (Deze is alleen geldig op 24 november 2019)

 

Black Friday

Black friday is flinke kortingen ontvangen van 10% tot wel 70%

 

Roder weihnachtsmarkt

Zaterdag 14 december staat de altijd gezellige en sfeervolle Roder Weihnachtsmarkt weer op de agenda. Deze druk bezochte kerstmarkt in Duitse sferen vind plaats rondom de muziekkoepel op de Albertsbaan in het centrum van Roden. Met een uitgebreid muziekprogramma, diverse eet & drink kraampjes, een kunst-ijsbaan, straattheater en veel standhouders met hoogwaardige kerstgerelateerde producten is de Roder Weihnachtsmarkt één van de grootste en gezelligste kerstmarkten in het noorden.

 

Extra openingstijden voor de feestdagen

Met de feestdagen voor de deur en de drukte die daarbij hoort is het fijn om een paar extra dagen te hebben om ongestoord rond te kijken en inspiratie op te doen voor de laatste kerst inkopen.

 

2020

 

Spiritueel Café | Thema: de zin & onzin van Rituelen

Het Spiritueel Café geeft ruimte om met gelijkgestemden van gedachten te wisselen, met daarbij elke maand een interessante activiteit.

De zin & onzin van rituelen

Saskia Smit (paraBea) neemt ons mee in een inspirerende vertelling over rituelen. Ze zal ons de zin en de onzin laten zien. We laten ons verrassen.

Tijdens deze middagen is het ook mogelijk om een consult achter in de praktijkruimte te ontvangen. Hiervoor vragen we een bijdrage van €15  * Het is verstandig om te reserveren, soms zitten de middag al snel vol.

Deze keer is Sandra Hoendermis er, zij geeft healing.

 

Spiritueel café | Thema: Gronden, bewust in het hier en nu

Het Spiritueel Café geeft ruimte om met gelijkgestemden van gedachten te wisselen, met daarbij elke maand een interessante activiteit. 

De spreker van vandaag is Mannie Hoogendorp, zij neemt ons mee in deze mooie manier van een goede gronding.

Een goede gronding is bewust van je lijf in het hier en nu staan en om kunnen gaan met dat wat het leven te bieden heeft.

Iedereen weet dat je met alles begint bij de basis. Als je dus wilt beginnen met het oplossen van psychische problemen zul je ook daarvoor naar de basis moeten gaan. Als je heel veel stress hebt en je niet meer weet waar te beginnen dan zal het zoeken naar oplossingen ook niet gaan. Omdat je gewoonweg niet meer weet wat je moet denken of voelen en niet meer weet waar je moet beginnen.
Om dit aan te pakken zul je eerst wat meer rust in jezelf moeten vinden en met beide benen op de grond staan. Pas als je dat kunt dan kun je pas echt iets gaan aanpakken!
Vanmiddag gaan we kijken naar hoe onze gronding is hoe wij deze kunnen verbeteren en leren we hoe we dit kunnen gebruiken in ons proces van spirituele groei, zodat we beter in ons lijf dat gene kunnen gaan aanpakken wat ons tegenhoudt om te zijn wie we werkelijk willen "Zijn".                                                                      

Tijdens deze middagen is het ook mogelijk om een consult achter in de praktijkruimte te ontvangen. Hiervoor vragen we een bijdrage van €15 * Het is verstandig om te reserveren, soms zitten de middag al snel vol.

Deze keer is dat: Hennie van Driel met Kinesiologie

 

Spiritueel café | Thema: Helderziende waarnemingen

Het spiritueel café geeft ruimte om met gelijkgestemden van gedachten te wisselen, met daarbij elke maand een interessante activiteit, zoals een lezing of workshop.
De entree is gratis en we vragen een kleine bijdrage voor de koffie en thee.

Deze maand:
Hennie Bouma, Medium & Paragnost, bekend van Spirituele Praktijk Mystica, gaat ons meenemen in helderziende waarnemingen.
Het beloofd een inspirerende middag te worden, met bijzondere ervaringen.

Tijdens deze middagen is het ook mogelijk om een consult achter in de praktijkruimte te ontvangen. Hiervoor vragen we een bijdrage van €15  * Het is verstandig om te reserveren, soms zitten de middag al snel vol.

Deze keer is Ria Zondag in onze praktijkruimte aanwezig, zij is gespecialiseerd in Reiki en voetreflexologie.

 

Minder weergeven

Minder weergeven

050 3645 982 

Telefoon

Adres Pranapuur
Heerestraat 30
9301 AH  Roden
Telefoon nummer Pranapuur
050 3645 982
Email adres Pranapuur
pranapuur@gmail.com
Facebook PranapuurInstagram Pranapuur
Agenda