PranaPuur

Agenda

Helaas door de lockdown mag de winkel tot 19 januari niet open zijn. 

Zodra we weer mogen, zullen we de agenda weer up to date maken.

 

Elke zaterdag Consulten in de winkel

Elke zaterdag kun je een consult in de winkel boeken bij een medium, lichtwerker, energetisch therapeut, dierentolk, astroloog, ook voor reiki, healing en nog veel meer. 

Net als op een spirituele beurs hebben we een laagdrempelige kennismaking prijs per consult. Het verschilt per medium; de kosten liggen tussen € 15 en €20 

 

Thema middag | Edelstenen met Karin Keur

Elke 2e zaterdag in de maand, vanaf 13 uur, komt Karin Keur, van "I Rock this" ons vertellen over edelstenen in de winkel. Elke maand zal ze een thema uitkiezen en tevens kan ze je veel vertellen over stenen en mineralen waar je meer van wil weten.
Het is een vrije inloop en voel je vrij om aan te schuiven.

Natuurlijk houden we in de winkel rekening met de 'corona beperkingen' Wanneer het te druk is houden we wel de vol=vol regel aan.

 

Thema avond | Numerologie

Wil je meer weten over de jongeren numerologie en ontdekken wat je bestemmingsgetal en je rode draad je te vertellen hebben? Meld je dan aan voor deze leuke inspirerende thema avond.

Tijdens deze avond ga ik je meer vertellen over de numerologie vanuit de visie volgens Theo Jeukens. Hierbij maken we gebruik van 'kracht'dieren en zielkleuren. Samen gaan we je bestemmingsgetal en vervolgens je rode draad uitrekenen. Er is ruimte om vragen te stellen en meer te leren over deze mooie methode van numerologie.

Graag van te voren aanmelden, dan kan ik de link voor deelname toesturen

 

Spiritueel café | Thema Waskrijt tekeningen maken, met Henny Hughes-Bouma 

Elke laatste zondag van de maand organiseert Pranapuur het spiritueel café.
Het Spiritueel café geeft ruimte aan gelijkgestemden om elkaar te ontmoeten, van gedachten te wisselen en samen te zijn.
Elke maand is er een workshop of lezing met interessante onderwerpen.

Deze maand komt Henny Hughus-Bouma met ons waskrijt tekeningen maken.

Wat zijn waskrijt tekeningen? Was tekeningen zijn tekeningen die boodschappen weergeven van waar jij op dit moment staat in het leven. Ze laten zien hoe je je voelt, wat er in je leven speelt en dingen wat gaan gebeuren in je leven. Ook de kleuren die je gebruikt of laat gebruiken hebben een boodschap.

Ivm de 1,5 meter regel is er plek voor 10 mensen, daarom graag aanmelden, zodat je niet voor een dichte deur komt te staan.

De kosten voor deelname is € 15 inclusief 2 tekeningen maken en natuurlijk de Koffie en Thee
De workshop is van 14:00 - 16:00 Je bent van harte welkom vanaf 13 uur.

 

 

Minder weergeven

Minder weergeven

050 3645 982 

Telefoon

Adres Pranapuur
Heerestraat 30
9301 AH  Roden
Telefoon nummer Pranapuur
050 3645 982
Email adres Pranapuur
pranapuur@gmail.com
Facebook PranapuurInstagram Pranapuur
Agenda