PranaPuur

Cadeauwinkel Pranapuur | Roden


Eerlijk | Natuurlijk | Bewust

Een cadeautje om de winkel te bezoeken. Bij binnenkomst wordt je verwelkomt door de heerlijke geurkaarsen van Yankee Candle en hoe verder je de winkel in loopt, hoe meer aroma's je weten te vinden. Natuurlijk bieden we meer dan alleen een aromatische ervaring. De winkel staat vol met prachtige cadeauartikelen voor een klein en groter budget.

 

3 Speerpunten:

 


Top 10 cadeaus

 

#1

yankee candles

Yankee candle

Geurkaarsen voor een gezellig avondje thuis. Er zijn verschillende geurkaarsen, dus kies diegene die jij lekker vindt ruiken en geef die aan je vriendin, vrouw of moeder cadeau. Ook in de badkamer tijdens een lekker bad, heerlijk ontspannen, sfeerlicht en ook nog eens een heerlijke geur. Wat wil je nog meer?

v.a. €1,99


#2

asleigh burwood geurbrander

Asleigh & Burwood geurbrander

Deze lamp zal twinkelen in je interieur. De Fragrance Lamp vernietigt ongewenste geurtjes, zuivert en reinigt de lucht in de omgeving en laat daarna jouw favoriete geur van Ashleigh & Burwood in de ruimte achter. Nu alleen nog beslissen welke variant en geur je het lekkerste vind.

v.a. €39,95


#3

dromenvanger

Dromenvanger

De dromenvanger vangt alle dromen boven jouw bed weg en houdt deze vast. Als dan de zon opgaat, spatten deze dromen uiteen en is de dromenvanger weer schoon. De goede dromen vallen via het web en de veertjes en schelpjes op de slaper. De dromenvanger voor plezierige, rustige dromen en een goede nachtrust.

v.a. €15,50


#4

esotherische olieuin

Chi essentiële oliën voor diffusers en (waxine) branders

Essentiële oliën (ook wel aromatische of etherische oliën genoemd) worden op natuurlijke wijze veelal uit geurige heilzame planten gewonnen. Zo kan de Chi of levenskracht in de vorm van essentiële olie op mens of dier worden overgedragen. Ze activeren het afweersysteem, zijn nuttig voor lichaam en geest en hebben een gunstige invloed op de gezondheid. Het gebruiken en toepassen van essentiële oliën heet aromatherapie. Elke natuurzuivere olie bezit een eigen, unieke samenstelling van actieve bestanddelen en dit mengsel van werkzame stoffen bepaalt de werking en eigenschappen.

v.a. €8,50


#5

aroma diffusers

Aroma diffusers

Deze aromaverstuiver met sfeerlicht zorgt niet alleen voor een lekkere geur in huis, maar bevochtigt en zuivert ook de lucht. Verdamp tot 8 uur lang je favoriete etherische olie of mix van oliën en creëer zo je eigen sfeer! Kies voor een intense of juist voor een zachte verdamping of voor de intervalfunctie. Een echte eyecatcher voor ieder interieur!

Natuurlijk hebben we verschillende soorten, modellen en maten. In de winkel meer voorbeelden.

v.a. €39,95


#6

pukka thee

Pukka thee

Pukka is een blend van 100% biologisch geteelde en natuurlijke ingrediënten. Geïnspireerd door traditionele Ayurvedische wijsheid en geblend door kruidenexpert Sebastian Pole. Pukka is eerlijk van het zaadje dat geplant wordt tot jouw kopje thee. Al onze blends zijn biologisch en Fair for Life gecertificeerd. Al onze verpakkingen zijn ethisch verantwoord en zo duurzaam mogelijk gemaakt. Daarnaast maken we gebruik van biologisch afbreekbare theezakjes en zijn de verpakkingen volledig recyclebaar en vrij van plastic.

Leuk weetje: Ook als adventskalender te krijgen. Een selectie van 24 overheerlijke smaken.

v.a. €4,20


#7

houten onderzetters

Houten onderzetters

Deze prachtige Balsa houten onderzetters, handgemaakt in Indonesië zijn voorzien van mooie inspirerende teksten. Denk aan teksten van de Dalai Lama of Buddha. Ook in het Nederlands zoals "In de stilte hoor je de fluisteringen van je hart" of "Hobbelige wegen leiden naar dromen" en nog veel meer.

De onderzetters zijn zowel per stuk te koop, als per (zelf samen gesteld) setje van 6 stuks. De afmeting is 10x10 cm

€1,50 p.s. - Set v. 6 voor €12,50


#8

orakel kaarten

Orakel kaarten

Orakelkaarten bieden mensen een bijzonder mooie manier om te leren vertrouwen op hun eigen intuïtie. Orakelkaarten, ook wel waarzegkaarten genoemd, zijn sets van kaarten met afbeeldingen en betekenissen die zijn ontstaan naar de visioenen van de makers. Met Orakelkaarten sets kun je contact maken met je numineuze zijde en informatie naar je 'aarde' kant halen.

Verwonder je door de hoeveelheid kaarten sets (meer dan 60) die in de winkel te vinden zijn.

v.a. €9,95


#9

edelstenen

Edelstenen

Edelstenen en mineralen en hun geneeskrachtige werking zijn al eeuwenlang bij mensen bekend. Edelsteentherapie staat weer volop in de belangstelling. Steeds meer mensen ontdekken opnieuw dat edelstenen en mineralen een heel goed hulpmiddel kunnen zijn om klachten of problemen te verminderen of te verzachten.
Edelstenen kun je gemakkelijk bij je dragen en zo hun werking laten doen. Maar ook in huis geplaatst, bijvoorbeeld een edelsteen in ruwe vorm als sfeerlicht, of in vorm geslepen als bol of piramide zal de steen werkzaam zijn. Daarnaast kunnen edelstenen gebruikt worden bij een healing of ritueel en als elixer.

Edelstenen en mineralen moeten aansluiten bij persoonlijke wensen of klachten. Deze keuze van een edelsteen kan op verschillende manieren tot stand komen. Op basis van kleur en bijbehorend chakra, omschrijving van klacht of werking of bijvoorbeeld op basis van sterrenbeeld of geboortemaand. Maar belangrijker is eigenlijk nog om af te gaan op eigen intuïtie of gevoel. Welke edelsteen "voelt" goed? Welke edelsteen vind ik het mooiste of spreekt mij het meeste aan? Goed naar onze eigen zintuigen en ons gevoel luisteren is de beste methode om edelstenen te vinden die op dat moment bij ons passen.

v.a. €0,75


#10

lotus waxinelichthouders

Lotus waxinelichthouders

De lotusbloem wordt in meerdere culturen gezien als een heilige bloem die symbool staat voor zuiverheid, puurheid, jouw schoonheid, innerlijke groei en de verbinding met het universum.

De lotusbloem heeft een symbolische betekenis voor de 'groei naar verlichting' en komt vooral voort uit het groeiproces van de bloem. De lotusbloem nestelt zich in de modder onder water en groeit dan heel krachtig naar het licht toe, waarna wij een prachtige bloem kunnen waarnemen op het water.

v.a. €8,95 - Set van 7 in de chakra kleuren incl. boom €85

Bewust- zijn 

Er worden regelmatig activiteiten zoals lezingen of workshops gegeven in de winkel. Waarbij o.a. zelfontplooiing, bewustzijn, spirituele ontwikkeling centraal staan. 

050 3645 982 

Telefoon

Adres Pranapuur
Heerestraat 30
9301 AH  Roden
Telefoon nummer Pranapuur
050 3645 982
Email adres Pranapuur
pranapuur@gmail.com
Facebook PranapuurInstagram Pranapuur
Home